Stor fest for pensionisterne i Sæby

Stor fest for pensionisterne i Sæby

23. november 2017 - kl. 16:53 - af

Den 9. november afholdt Civitan Club Sæby et stort arrangement på Sæby Ældrecenter, man ønskede, at specielt de pensionister, der sidder ude i deres eget hjem, kom med. Derfor allierede man sig med hjemmeplejen for at få alle orienteret om festen. Da der kun var plads til 110 personer i lokalet, var det nødvendigt med tilmelding. Tilmelding skulle ske til Aktivitetsleder Hanne Jørgensen på Sæby Ældrecenter.

Til festen havde Civitan Club Sæby engageret det kendte dansktop ægtepar ”Kisser og Søren”, duoen som har optrådt sammen i 27 år, og de har et kæmpe  sangprogram med danske sange. De er kendt fra talrige optrædener på radio og TV og bl.a. også fra Melodi Grand Prix.

Arrangementet blev en kæmpe succes, der var udsolgt i løbet af 14 dage.

Selve ”festen” forløb fint, og Civitan Club Sæby sørgede for, at der blev opstillet borde i lokalet, og at de blev dækket fint. Kisser og Søren var meget oplagte, og de gik rundt mellem bordene og sang en masse dejlige sange. De optrådte i 2 x 45 minutter.

I pausen sørgede medlemmerne fra Civitan Club Sæby for, at alle fik en smurt bolle og et stykke lagkage samt naturligvis kaffe eller te.

Til Clubbens store glæde var der mange pensionister ude fra byen. Da alle var på plads, også de ca. 20 rullestols-brugere, kunne festen gå i gang. Festen var så stor en succes, at den sandsynligvis vil blive gentaget til næste år.

Efter ca. 3 timer blev festen afsluttet, og Civitan Club Sæby kunne gå i gang med oprydningen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor fest for pensionisterne i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER