Basketball: Endnu et nederlag til Sæby’s herrer

Basketball: Endnu et nederlag til Sæby’s herrer

23. november 2017 - kl. 9:06 - af

Sæbys herrer tabte klart ude til Randers. Det blev ikke til holdets første sejr i Randers. Det var et godt sammenspillet hjemmehold, som Sæbys herrer ikke kunne matche på mange områder. Ved pausen var Sæby bagud 41-22.

Efter pausen spillede Sæbys herrer deres bedste periode, og tabte den kun med et enkelt point 18-17. Holdet kunne dog ikke finde de gode takter i sidste periode, og hjemmeholdet udbyggede deres føring yderligere til slutresultatet 79-51.

”Herrerne mangler stadig lidt i sammenspillet og har det svært mod det hurtige spil i divisionen. Desuden manglede et par af holdets profiler, der er skadede, men de ventes klar til næste kamp”, udtaler træneren efter kampen.

Scoringer for Sæby: Casper Riis 24 point og Martin Svenningsen 16 point

Serie 1 herrer   Brønderslev  – Sæby  85-34
Sæbys herrer løb på udebane ind i et stort nederlag mod Brønderslev BK-70. Det var et stærkt og rutineret hold, som mødte Sæby.

Sæby kom hurtigt bagud mod det rutinerede hjemmehold, der lavede mange point på hurtige fast breaks, og ved pausen var Sæby bagud 17-39.

Efter halvlegen fortsatte hjemmeholdet deres pres, og Sæbys herrer havde det svært mod det fysisk stærke og hurtige hjemmehold.  Kampen endte med et stort nederlag til Sæby på 85-34.

Scoringer for Sæby: Brian Kaylayanathan 10 point og Sten Frederiksen 9 point

U-14 herrer
Sæby Fritidscenter hal A var fyldt til randen, da Sæby Basket havde U-14 herrer-stævne i lørdags.  Klubben havde besøg af Hjørring, Brønderslev og NJBUV’s U14 drengehold, og Sæbys drenge var rigtig godt spillende i samtlige kampe.

Det blev således til lutter sejre for Sæbys U14 drenge i stævnet. Alle spillere lagde en rigtig god indsats for dagen, og både de individuelle præstationer og samspillet på holdet var helt i top. Det var en tilfreds træner, Heine Damberg, som ved stævnets afslutning kunne notere holdet for følgende sejre:

Sæby – Hjørring: 30 – 21
Sæby – NJBUV: 32 – 8
Sæby – BBK 70: 39 – 8

Det var dejligt at se så mange publikummer i hallen. Både forældre, bedsteforældre og søskende fra alle klubber havde fundet vej til hallen.

Dagens øvrige resultater:
NJBUV – Hjørring: 21 – 19
NJBUV – BBK 70: 27 – 8
Hjørring – BBK 70: 11 – 4

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Basketball: Endnu et nederlag til Sæby's herrer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER