Sæby Floorball Klub vært ved U9-stævne

Sæby Floorball Klub vært ved U9-stævne

21. november 2017 - kl. 15:13 - af

Søndag blev endnu et af det nordjyske floorball-netværks interne U9-stævner afholdt med succes.

Denne gang var Sæby Floorball Klub vært for et stævne med omkring 100 glade drenge og piger under 9 år på banen og tilhørende forældre langs sidelinjen.

Der blev spillet 14 kampe i to haller i Sæby Fritidscenter, og børnene fik virkelig brugt en masse energi.

Selv om de blev presset hårdt på konditionen, var der kun smil og glade miner fra de mange spillere. Nogen med mere rutine end andre. Formålet med disse stævner er netop, at alle spillerne får øvet noget kampspil og får masser af banetid, også de nye, og det fik de i høj grad.

Sæby Floorball Klub retter en stor tak til spillerne og deres trænere for god holdånd samt til de frivillige, der hjalp med at stille op og rydde op igen bagefter.

Lørdag den 25. november går det løs i hallen igen, denne gang med det succesrige ”Familiefloorball”, hvor alle familier med børn under 16 år er velkomne til gratis at komme og prøve kræfter med sporten og samtidig få en god familieoplevelse. Her skal man bare medbringe indendørssko og evt. en drikkedunk, så sørger klubben for, at der er stave til udlån.

Familiefloorball er fra kl. 15.30 – 17.00.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Floorball Klub vært ved U9-stævne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER