En glad og stolt borgmester<br>…

En glad og stolt borgmester

21. november 2017 - kl. 23:36 - af

Det er en ualmindelig glad og stolt borgmester, som avisen bad om en kommentar, inden det sidste valgsted var talt op.
Socialdemokratiet står til ca. 55 % af samtlige stemmer og dermed et sikkert flertal i det nye byråd.
“Vi kan selvfølgelig stive vores selvtillid af med dette resultat, men det bliver ikke sådan, at the winner takes it all. Vi skal arbejde sammen om at løse problemerne, derfor lægger jeg op til et fortsat bredt samarbejde i det nye byråd.

Tekst af Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En glad og stolt borgmester
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER