Aftenmeditation i Sæby Kirke på torsdag

Aftenmeditation i Sæby Kirke på torsdag

21. november 2017 - kl. 0:11 - af

Torsdag d. 23. november er der aftenmeditation i Sæby Kirke.

Der vil i kirkerummet være mange levende lys, til at lyse op i denne mørke tid, ved denne gudstjeneste, der varer lidt over en halv time, hvor ”pulsen” er langsom, med god tid til det vi gør, med gode muligheder for eftertanke stilhed og bøn, – og til at nyde musikken. Temaet har på en måde også med tid at gøre.

Det bliver: ”Når timeglasset udrinder – tid og evighed.” Vi kan opleve at tiden er lang, men måske oftest at den er kort, løber fra os, at dage går, at år rinder ud, at liv rinder ud, ofte alt for hurtigt, – efter vores opfattelse. Vi vil også prøve at se det hele i håbs og evighedsperspektiv. Aftenmeditationen begynder kl. 20.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aftenmeditation i Sæby Kirke på torsdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER