Sæby Skoleafdeling lukker verden ind

Sæby Skoleafdeling lukker verden ind

20. november 2017 - kl. 9:22 - af

Den 30. november kommer organisationen MUNDU forbi Sæby Skoleafdeling sammen med to af deres globale gæstelærere for at slå på tromme på den globale dimension i undervisningen for 4. årgang.

Verden er sat på skoleskemaet for både lærere og elever, når MUNDU – center for global dannelse kommer på besøg på skolen med forløbet Trommer&Tale.

Kursus og kulturmøde
MUNDU medbringer to af deres globale gæstelærere, Jimmy fra Zimbabwe og Cheikhou fra Senegal. De vil danse, synge, samtale med eleverne og måske udfordre deres forestillinger om Afrika. Man kan nemlig sagtens være rig, selvom man er fattig på penge! Imens giver MUNDUs medarbejdere lærerne ny inspiration til at tænke globalt i alle fag med et lynkursus i global undervisning.

Hvad er meningen?
Det er ikke kun for sjov, at MUNDU for sjette efterår i streg rejser landet tyndt med det gratis tilbud Trommer&Tale, som er støttet af Danidas Oplysningsbevilling. Formålet er – som med alt MUNDUs arbejde – at bidrage til, at flere opfatter sig selv som verdensborgere og får den nødvendige globale dannelse til at være med til at skabe en god og bæredygtig fremtid for alle på denne klode. Og her spiller skolen en vigtig rolle, som Sæby Skoleafdeling tager del i ved at medvirke i dette projekt.

Få mere at vide om MUNDU på www.mundu.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Skoleafdeling lukker verden ind' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER