Golfsamarbejde i 4golf fortsætter…

Golfsamarbejde i 4golf fortsætter…

18. november 2017 - kl. 8:45 - af

I foråret 2017 blev der etableret et samarbejde mellem Blokhus, Ørnehøj, Sæby og Dronninglund golfklubber under navnet 4golf. Samarbejdet betyder at klubbernes medlemmer for et beløb på 800 kr. kan spille uden yderligere betaling på 4 baner. Dette tiltag for at give den enkelte et ekstra tilbud i medlemsskabet.

De 4 deltagende klubber har netop evalueret på det første år, som var betegnet som et prøve år. Med 450 medlemmer i ordningen har det været så stor succes, at der var enighed om at samarbejdet skal være en permanent ordning fra 1. januar 2018.

Prisen for medlemskab er uændret 800 kr. årligt, og for at sikre et godt samarbejde er det besluttet at medlemsskifte mellem de 4 klubber medfører en karensperiode på 1 år.

”Det er med stor glæde, at vi kan fortsætte dette samarbejde til glæde og gavn for vores medlemmer”, udtaler repræsentanterne fra de 4 klubber samstemmende ved underskrivelsen af den permanente aftale.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Golfsamarbejde i 4golf fortsætter...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER