En flot sæson i ungdomsafdelingen i IF Skjold

En flot sæson i ungdomsafdelingen i IF Skjold

17. november 2017 - kl. 0:34 - af

Mandag aften var 90 spillere og trænere i U13-U16 afdelingerne samlet til årsafslutning på Sparekassen Vendsyssel Arena. Det startede med en rigtig kold fodboldturnering, efterfulgt af en god varm buffet i Café Nordjyske.

Det har været en fantastisk sæson for ungdomsafdelingen i IF Skjold. De deltog med 9 hold i årgangene U13-U16, de 5 af holdene blev kredsvindere, 4 af holdene gik ubesejret igennem turneringen og 2 af holdene gjorde rent bord og vandt alle kampe.

Deres U16 Piger har i efteråret kvalificeret sig til at deltage i U16 Piger Liga 1, og det er første gang i klubbens historie, at de er så højt placeret med et ungdomshold. Deres U14 og U16 drenge har begge spillet i Liga 2 og har mødt store klubber som AaB, Hjørring, Hobro og Thisted, og det bliver spændende at følge alle hold i sæsonen 2018.

Der blev uddelt gavekort til årets kammerat og årets spiller på alle holdene, og de gik til følgende spillere:

U14 Piger C: Mathilde Hardam og Emma Stjerne Larsen

U16 Piger C: Pernille V. Jensen og Louise Sørensen

U16 Piger Liga 2: Emma W. Jensen og Mathilde Aagaard

U13 Drenge Liga 3: Emil Petersen og Noah Nielsen

U13 Drenge Liga 2: Daniel Pedersen og Rene Nielsen

U14 Drenge C: Gustav Knudsen og William Lyth

U16 Drenge Liga 5: Emil Kongsbak og Simon Gotfredsen

U16 Drenge Liga 2: Oskar Tamborg og Laurits Rømer

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En flot sæson i ungdomsafdelingen i IF Skjold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER