Sæson er næsten afsluttet i Syvsten IF

Sæson er næsten afsluttet i Syvsten IF

16. november 2017 - kl. 0:31 - af

Dog er der stadig en enkel træning tilbage i efteråret udendørs. Det foregår torsdag den 16. november kl. 19.00, med efterfølgende fællesspisning. De har fortsat træningen, da deres nye træner Peter Weiss gerne ville se spillerne lidt, og vise hvad træning han står for.

Sidder du nu der ude og tænker, det har jeg da også lyst til at finde ud af, så mød da endelig op.

I lørdags foregik årets afslutningsfest samt den traditionsrige andeturnering, der blev spillet om eftermiddagen med 20 deltagere, og efterfølgende var der fest i hallens cafeteria, hvor der blev uddelt følgende præmier:

Fidus: Søren Sandager på Serie 6 og Casper Nielsen på Serie 4

Sif pokal: Christian Grøntved på Serie 6 og Leif Sørensen på Serie 4

Ærespris: Christian Grøntved

Årets Spiller 2017: Kenneth Hyldig Villadsen

Klubben siger en stor tak til Mogens Sørensen for godt samarbejde. Han stopper som træner i klubben efter 4 år.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæson er næsten afsluttet i Syvsten IF' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER