Sæby Rotary klub arrangerer julegave-ønsketræ

Foto: Kenneth Rödin

Sæby Rotary klub arrangerer julegave-ønsketræ

16. november 2017 - kl. 0:47 - af

Det er ikke alle familier, der har råd til at opfylde deres børns ønsker, selvom de er beskedne.

Det gælder også familier i Sæby, derfor opstilles der et Rotary ønsketræ hos Thiele Briller i Grønnegade.

Julegaver spreder glæde – særligt hos børn. Men for nogle børn er det ikke en selvfølge at få gaver juleaften.

Sæby Rotary Klub har ved hjælp af loppemarkeder i løbet af sommeren samlet ind til, at 75 børn kan få en gave juleaften. Der er fremstillet ”Fruen fra havet” kort, som hver repræsenterer et julegaveønske fra et barn eller en familie, hvor en julegave kan skabe særlig glæde.

Hvis man som familie har julegaveønsker til et eller flere børn kan man henvende sig i Thiele Briller, Grønnegade 14 fra den 1. til den 15. december i butikkens åbningstid. Der kan man hente en ”Fruen fra Havet” og hænge den på juletræet i butikken og udfylde en ønskeseddel.

Sæby Rotary Klub vil herefter indkøbe gaverne, og de kan afhentes den 21.december, så pakkerne er klar til at lægge under juletræet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Rotary klub arrangerer julegave-ønsketræ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER