Bamsehospitalet med rigtige læger på Sæby Bibliotek

bamselæger 04

Bamsehospitalet med rigtige læger på Sæby Bibliotek

16. november 2017 - kl. 6:27 - af

Er din yndlingsbamse eller dukke blevet syg eller måske kommet til skade? Så tag dem med på Bamsehospitalet, hvor du og søde bamselæger i fællesskab behandler og plejer dem, så de bliver helt raske igen.

Lørdag den 25. november kl. 10 – 13 forvandler vi Sæby Børnebibliotek til Bamsehospital og får besøg af bamselæger, som undersøger og behandler din bamse eller dukke.

På Bamsehospitalet er alle slags bamser og dukker velkomne. Bamselægerne står klar til at måle, veje og optage journal på dem. De bliver røntgenfotograferet, inden du og bamselægen i samarbejde får behandlet dem, så de igen er friske!

Hvad er bamsehospitalet?
Hvem ville ikke blive bange, hvis man som 1 m høj kommer på hospitalet og møder nogle mennesker i hvide kitler med en mærkelig slange om halsen og hammer i lommen?

Bamsehospitalet forsøger at fjerne noget af mystikken om de underlige remedier, samtidig med at barnet under trygge rammer og gennem leg erfarer, at dem i de hvide ”jakker” blot er venlige mennesker, der prøver at hjælpe.

Bamsehospitalet er et landsdækkende projekt og en frivillig aktivitet, der drives og afholdes af medicinstuderende i håb om, at børnene gennem leg får et indblik i, hvad der foregår på et hospital eller hos lægen og på den måde er mere forberedt, hvis barnet selv en dag skulle blive syg eller får brug for at besøge lægen.

– Vi ser frem til at få besøg af bamselægerne og håber, at rigtig mange vil benytte sig af muligheden for at få afmystificeret mødet med sundhedsvæsnet på en sjov og lærerig måde, udtaler børnebibliotekar Merete Trap og fortsætter: – Bamse-lægernes nylige besøg på Frederikshavn Bibliotek var en kæmpesucces, og mange syge bamser blev tilset af de rare bamselæger, fik taget røntgenbilleder og blev sendt hjem med til kærlig pleje. Der var faktisk så mange bamser på besøg, at der opstod lang ventetid, så derfor opfordrer vi de, der har planer om at besøge bamsehospitalet i Sæby, om at være forberedt på ventetiden.

Læs mere om bamsehospitalet
Du kan læse mere om bamsehospitalet på www.bamsehospitalet.com eller på https://www.facebook.com/BamsehospitaletAalborg/.

Ingen tilmelding – bare mød op!
Vi glæder os til at hilse på dig og din bamse, og du behøver ikke tilmelde dig – bare mød op. Det er gratis, og alle er meget velkomne. Husk din bamse og dukke – også hvis de bare trænger til et tjek-up. Vi ses på Bamsehospitalet

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bamsehospitalet med rigtige læger på Sæby Bibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER