Ny vikar i Sundhedshuset i Sæby…

Ny vikar i Sundhedshuset i Sæby…

15. november 2017 - kl. 10:13 - af

Lægemanglen er stor. Så som formand for sundhedshuset i Sæby er jeg glad for, at vi har fået en vikar ansat til de 1800 patienter der har stået uden læge. Det betyder, at alle kan komme til læge hos egen læge og ikke som andre steder ikke at vide, hvor de skal gå hen.

Jeg var med fra starten, da der skulle placeres 4 sundhedshuse og godt, at vi fik vi en af dem i Sæby. Det har vist sig at være en god fremtidsinvestering.

Hver gang vi har møde om sundhedshuset, sørger jeg for at vi drøfter en bedre ordning – en mere langsigtet løsning. Vi skal i den sammenhæng være fødselshjælper, når vi ser en mulig løsning og det vil jeg til gavn for borgerne arbejde intens på.

Der er flere muligheder. Det bedste er at finde en ny læge til sundhedshuset. Det næstbedste er, at få delelæge(r), som arbejder i sundhedshuset nogle dage og samtidig på et sygehus nogle dage. Det ved vi, at det tiltaler de unge læger. Den sidste model er at vi får en regionsklinik, hvor vi ansætter læger eller at vi får et privat firma til at drive klinikken. Denne løsning betyder, at der givet ikke at den samme læge hver gang. I alle tilfælde kan vi i sundhedshuset tilbyde rammerne. Det er den store fordel, vi har, når den fremtidige løsning skal findes.

Jørgen Rørbæk Henriksen
Regionsrådsmedlem A
Formand Sæby Sundhedshus i/s

En kommentar til “Ny vikar i Sundhedshuset i Sæby…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ny vikar i Sundhedshuset i Sæby…”

  • For os patienter ville det være rart at få noget information, uden at skulle lede på Internet, eller finde opslag på biblioteket. Vi har ikke en gang modtaget et brev, fx i e-boks, om at vi har mistet vores læge, eller at der er kommet en ny.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny vikar i Sundhedshuset i Sæby...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER