Ny ride klub starter på Dansbjerg i Hørby

Ny ride klub starter på Dansbjerg i Hørby

11. november 2017 - kl. 6:09 - af

Der har nu vist sig en mulighed for, at der igen bliver ride klub på Dansbjerg.
Hanne Jensen har lejet hus, stald, ridehal mm. og ønsker brændende at starte ride klub, og hun og hendes to piger har tidligere været en del af Dansbjerg Ride klub.

Stedet har i mange år været drevet af Katrine B. Nielsen, men da hun ønsker at gå nye vej, har Hanne Jensen nu overtaget lejemålet og ansat en ride lærer.
”Det skal fortsat være et fristed for alle, store som små, professionelle og nybegynder, spring- og dressurryttere, islænder og heste/pony rytter. Alle børn og deres forældre/bedsteforældre er velkomne”, siger Hanne Jensen.
Den nye ride lærer, Paula, er oprindelig fra Finland, hvor hun har drevet sin egen rideskole men valgte så at komme til Danmark for at søge nye udfordringer. Hun er uddannet ride lærer og rider selv dressur og har sprunget på distriktsplan. Paula er rutineret i at undervise på alle niveauer, er yderst velkvalificeret og taler godt dansk.

Udgangspunkt vil være 6 elev heste, som kan rides af alle. Det bliver 1’er ponyer, 2’ er ponyer og lille hest.
For at det skal lykkes – og undgå en lukning, må der nye kræfter til i ride klubben. Derfor var der den 9. november kl. 19.00 indkaldt til generalforsamling i Rytterstuen på Dansbjerg, hvor man kunne komme og høre om Hanne og Paulas planer, og vær med til at gøre Dansbjerg til et fantastisk sted at være.

Der ud over er der indledt et samarbejde med Stidsholt Idrætsefterskole omkring skolens ”hestelinie”, et samarbejde de ser frem til.

På generalforsamlingen i Dansbjerg Ride klub blev der torsdag aften valgt en ny bestyrelse, og klubben kan dermed køre videre.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny ride klub starter på Dansbjerg i Hørby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER