Sæbys 3. division tabte hjemme i lokalderbyet mod Aalborg

Sæbys 3. division tabte hjemme i lokalderbyet mod Aalborg

9. november 2017 - kl. 0:50 - af

Herrerne fik ellers en brand varm start og efter de første 4 minutter af kampen førte Sæby med 7-3 og havde overtaget i kampen. Dette vendte dog alt for hurtigt efter en taktisk timeout fra Aalborg, der herefter fik styr på sit spil og vendte stillingen til 14-26 midt i anden periode. Sæbyherrerne kunne slet ikke finde rytmen i angrebet i denne periode og fik lavet alt for få point. Stillingen ved pausen var 22- 38.

Efter pausen kom Sæbyherrerne godt igen og spillede i perioder lige op med Aalborg, De kunne dog ikke holde distancen i sidste periode, hvor udeholdet igen løb fra dem og vandt kampen komfortable 52-84.

”Sæbys Casper Riis spillede end rigtig god kamp, viste holdånd og leverede en kraftpræstation i forsvaret”, fremhæver Sæbys træner.

Scoringer for Sæby: Tommy Qvistgaard 16 point, Martin Svenningsen 14 point og Casper Riis 12 point.

U-16 Piger spillede grandprixstævne hjemme i Sæby Fritidscenter.
Skovbakken – Sæby 26-16
Sæby – Aabyhøj 2-24
Sæby – Horne 20-22

U-14 Drenge spillede ude grandprixstævne i Hadsten.
Lystrup – Sæby 25-22
Sæby – Hadsten 24-18
Sæby – Horsens 28- 7

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys 3. division tabte hjemme i lokalderbyet mod Aalborg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER