Skjold sluttede sæsonen med maner

Skjold sluttede sæsonen med maner

6. november 2017 - kl. 5:01 - af

IF Sæby Skjold spillede deres sidste kamp i JS på udebane i Støvring.

Kampen blev spillet på deres kunststofbane, hvilket blev til Sæby’s fordel. Sæby kombinerede sig fint igennem midt i 1. halvleg, hvilket gav det første mål ved Mads Ring. Små 10 minutter efter var Sæby igen på pletten og scorede til 2-0 igen Mads Ring. Den stilling holdte indtil pause.

I 2. halvleg kom Støvring ud med et lille pres for at prøve, at komme tilbage i kampen. Skjold spillede sig fint ud af det høje pres, og i 2. halvleg scorede Skjold også to gange til slutresultatet 0-4. Målscorerne var denne gang Jakob Kristensen og Christoffer Nødgaard.

Det var generelt en godt spillet kamp af Skjold med massere boldbesiddelse og fine kombinationer. Skjold går på vinterpause med 30 point og kan se frem til at forberede sig til at spille oprykningsspil til Danmarksserien igen efter vinterpausen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold sluttede sæsonen med maner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER