Sæby herrer mødte Lemvig i første hjemmekamp

Sæby herrer mødte Lemvig i første hjemmekamp

5. november 2017 - kl. 16:56 - af

Sæbys herrer spillede en god kamp, men havde svært ved at holde Lemvigs dygtige amerikanske spiller Jay Benner. Han var en hel enmandshær og kunne både score fra distancen med 3 point og drive på kurven til scoringer. Ved halvleg var Sæby bagud 30-52.

Efter halvlegen kom Sæbys herrer bedre med i kampen og fik gradvist reduceret udeholdets føring.
De lykkedes at få lukket Lemvigs stærke amerikaner ned og fik angrebsspillet til at fungere. Med 5 min. tilbage af kampen var Sæby kun bagud 57-62, men i slutminutterne kom de ikke nærmere Lemvig, der vandt kampen 72-65.

”Vi spillede en rigtig god kamp, specielt i anden halvleg, hvor vi havde godt fat i Lemvig. Ærgerligt vi ikke kunne holde distancen i slutminutterne. Med lidt held der kunne vi godt have vundet kampen”, udtaler træner Niels Thode efter kampen.

Mest scorende for Sæby: Almir Terzic`12 point, Jonas Fisker 13 point og Tommy Quistgaard 16 point.

Sæbys herrer spiller allerede kamp igen lørdag i Sæby Fritidscenter, hvor de hjemme møder Aalborg BK. Det bliver et spændende lokalopgør, og med det flotte spil herrerne viste mod Lemvig, er der lagt op til et brag af en kamp.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby herrer mødte Lemvig i første hjemmekamp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER