Hvad vil Konservative på skoleområdet?

Hvad vil Konservative på skoleområdet?

5. november 2017 - kl. 7:35 - af

Som udgangspunkt vil vi i Konservative i Frederikshavn Kommune bevare de skoler og daginstitutioner, som vi har i dag.
Vi skal organisere og strukturere vores folkeskole, så den er bæredygtig, eleverne skal rustes bedst muligt med viden og færdigheder, og så skal skolen være attraktiv for dens medarbejdere. Vi går ind for to-lærerordning, således at vi kan afkorte den daglige undervisningstid, og vi ønsker ejerskabet tilbage til skolerne.

Vi Konservative ønsker at lægge vægt på et højt fagligt niveau i folkeskolen. Vi arbejder for at styrke fagligheden og for at have fokus på matematik- og danskkundskaberne.
Vi går ikke ind for, at der gives dispensation fra lovens maksimum om klassestørrelser.ere klassekvotient. Lovens maksimum er i dag 28 elever.

Vi vil vi arbejde for afskaffelse af rullende skolestart. Jo før jo bedre. Vi tror, det giver flere tabere end vindere, og det har i alle tilfælde givet privatskolerne vind i sejlene. En undersøgelse viser, at 25 % af eleverne ikke trives med rullende skolestart, så den ordning skal bare væk.

Der skal tages hensyn til, at nogle elever har dårlige forudsætninger for at kunne udvikle boglige evner, mens de kan opnå gode resultater og succes på mere praktisk betonede områder, som der også er stort behov for.

Samarbejdet mellem skole, socialforvaltning og politi – SSP er vigtigt og bør styrkes, og så vil vi have undersøgt skolestrukturen i Sæby by med det formål at se på, om den nuværende opdeling på de to skoler er hensigtsmæssigt. Hvis det viser sig, at den ikke er det, vil vi have strukturen rullet tilbage i Sæby, således at der bliver 0-9 på begge skoler.

Der skal gives ens betingelser for alle uddannelsessøgende i Frederikshavn Kommune. Betalingen for transport skal være ens for alle. Unge under uddannelse i oplandsbyerne betaler op til kr. 1400,00 mere til transport end unge i Frederikshavn by.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvad vil Konservative på skoleområdet?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER