Sæby HK: Sejren sikret på velfungerende forsvar

Sæby HK: Sejren sikret på velfungerende forsvar

31. oktober 2017 - kl. 8:14 - af

Søndag eftermiddag spillede Sæby Hk sig til 2 velfortjente point, da det blev til en vigtig sejr mod Hornbæk SF fra Randers.

Det var ikke mindst takket været et meget koncentreret forsvarsspil og en stor målvogterpræstation af Ditte Sørensen i målet, at pointene blev i Vendsyssel. Især i 2. halvleg kom Sæby defensiven til at fungere på et højere niveau end tidligere set i sæsonen.

Der blev spillet meget disciplineret, hvilket medførte at gæsterne kun scorede 4 mål i de første 28 minutter af 2.halvleg. Det var især midter forsvaret – Malene Madsen og Mette Kjærsgaards – fortjeneste, da de fik skærmet godt af for kronjydernes stregspil, men også Josephine Salter spillede en stor kamp i forsvaret.

Fremad på banen kneb det mere. De mange redninger og gode forsvars aktioner udmøntede sig ikke i mange contramål, så der skulle arbejdes hårdt for de 23 mål. Her var Simona Florea i et glimrende spillehumør og satte med sine skarpe finter gæsterne under stort pres.

Sæby satte sig på kampen fra start og kom ret let foran 6-3, men blandt andet en skade af Lykke Frihauge, betød at Hornbæk kom tilbage. Gæsterne bragte sig foran 7-8, inden Sæby mod slutningen af halvlegen igen tog teten og beholdt den kampen ud.

”Vi holdt hovedet koldt på trods af stillingskrigen i starten af 2.halvleg og Frihauges skade i 1.halvleg. Det var en flot holdpræstation. Mange spillere, som løftede sit niveau, og skønt at vi fik forsvaret til at virke så kompakt, som i dag”, mente Sæby HKs træner Morten Arvidsson.

Sæby ligger p.t. på en 5.plads i en historisk jævnbyrdig 2.division.

Næste hjemmekamp er allerede på næste søndag den 5.november kl. 15.00 i Sæby fritidscenter, hvor Viborg Søndermarken med flere tidligere ligaspillere kommer på besøg.

Målscorer for Sæby HK: Simona Florea 8, Josephine Jessen 4, Malene Mølholt 3, Pernille Bastian 3, Mette Kjærsgaard 2, Malene Madsen 2 og Camilla Jessen 1.

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK: Sejren sikret på velfungerende forsvar' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER