Din kørende Høreklinik: <br>Har du hørt det?

Din kørende Høreklinik:
Har du hørt det?

23. oktober 2017 - kl. 13:50 - af

Din kørende Høreklinik åbner onsdag den 1. november i Sundhedshus Sæby, Sæbygårdvej 31.

Din kørende Høreklinik er en offentlig godkendt klinik, der tilbyder professionel undersøgelse af din hørelse. Her føres de fleste mærker af høreapparater.

Du har mulighed for gratis og uforpligtende at afprøve et høreapparat. Det er et tilbud mange vælger at benytte sig af, således man i rolige og trygge omgivelser kan afprøve, om det er noget man har gavn af. Der er altid 4 års fuld garanti og service.

Klinikkens ejer Jakob Kraft udtaler: ”Vi har i forvejen en del kunder, vi kommer hjem til i området omkring Sæby. Vi oplever dog også, at folk gerne vil have et fast sted, hvor de kan møde os. Derfor glæder vi os nu til at åbne onsdag den 1. november i Sæby. I starten vil vi være til stede hver onsdag. Øvrige dage bliver efter aftale”.

Du kan kontakte Din Kørende Høreklinik på tlf. 31 50 60 00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Din kørende Høreklinik:
Har du hørt det?'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER