Skjold tabte i dag på udebane til Gug

Skjold tabte i dag på udebane til Gug

21. oktober 2017 - kl. 16:53 - af

Sæby kom ellers fremragende fra start, efter 3 minutters spil bragte Mads Ring Skjold foran 1-0. Skjold sad ellers på det meste af spillet i 1. halvleg, men kunne ikke producere de store chancer. Gug reducerer dog til 1-1 midt i 1. halvleg. Den stilling holdte indtil pause.

I 2. halvleg var Skjold igen på spillet, men bolden ville ikke ind. Gug var tværtimod effektive på deres få chancer, og midt i 2 halvleg fik Gug deres første chance, hvilket blev til et straffespark, som Gug scorede på. Skjold satte derefter et højt pres på Gug, men det kom der ingen scoringer ud af. Til sidst lukkede Gug kampen på en dødbold til 3-1.

Det var blot det andet nederlag i sæsonen til Skjolds Jyllandsserie, og holdet ligger stadig nr. 2.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold tabte i dag på udebane til Gug' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER