IF Skjold Sæby’s U14 vandt guld i Italien

IF Skjold Sæby’s U14 vandt guld i Italien

19. oktober 2017 - kl. 17:46 - af

U14 drengene fra IF Skjold Sæby vandt onsdag aften Verona Cup 2017 i Italien, ved at slå MAS Taborsko fra Tjekkiet med 3-1 i finalen.

De glade Sæby drenge og deres trænere Christian Lund Madsen og Nikolaj Dorff Kristensen får uden tvivl en dejlig tur hjem, og de forventes sammen med de andre deltagere fra IF Skjold, at vende hjem fra Italien fredag formiddag.

Allerede lørdag spilles der turneringskampe for de fleste hold.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæby's U14 vandt guld i Italien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER