Forsyningerne i Frederikshavn og Læsø forstærker båndet

Forsyningerne i Frederikshavn og Læsø forstærker båndet

19. oktober 2017 - kl. 10:40 - af

Et nyt samarbejde mellem Frederikshavn Forsyning A/S og Læsø Forsyning A/S skal skabe bedre forudsætninger for sparring og sikre kvaliteten af forsyningsopgaverne.

De to forsyningsselskaber har indgået et nyt samarbejde, som skal styrke båndet mellem parterne ved at skabe bedre mulighed for sparring i forbindelse med de forskellige forsyningsopgaver.

En bro af vidensdeling
De to multiforsyningsselskaber har gennem flere år sørget for, at kunderne – henholdsvis på ø og fastland – kan komme af med deres affald og spildevand samt sikret en stabil forsyning af vand, varme og el.

”Begge forsyningsselskaber leverer de samme ydelser, og vi kan derfor stå overfor de samme problemstillinger. Fx er vi underlagt flere lovgivninger, som gør, at vores opgaver bliver mere og mere komplekse. Samtidig stilles der større krav til indberetninger, effektiviseringer mv. Det vil således give god mening at bygge bro mellem os ved at drage nytte af hinandens kompetencer og erfaringer”, fortæller administrerende direktør ved Frederikshavn Forsyning, Claus Reimann Petersen.

”I Læsø Forsyning vil vores dygtige medarbejdere stadig håndtere de daglige driftsopgaver selvstændigt, men samarbejdet med Frederikshavn Forsyning åbner nye døre for vidensdeling mellem de to forsyninger”, supplerer Jørgen Vestby Christiansen, direktør for Læsø Forsyning.

Koncernen Frederikshavn Forsyning A/S, som vi kender den i dag, blev dannet 2007, dog blev Frederikshavn Affald A/S først en del af koncernen i 2011, og forsyningsområdet dækker fra Skagen i nord til Præstbro i syd og Østervrå mod vest.

”Med Frederikshavn Forsynings store geografiske forsyningsområde er der selvsagt flere anlæg samt flere kilometer vand- og spildevandsledninger end her på Læsø, og det vil være naturligt at indgå et samarbejde om rådgivning fx i forbindelse med planlægnings- og anlægsopgaver. På den måde kan vi fortsat sikre en ajourført og tidssvarende forsyning af vores ydelser, der samtidig overholder gældende og nye lovkrav”, slutter Jørgen Vestby Christiansen.

Frederikshavn Forsyning leverer i forvejen ydelser til Læsø Forsyning i form af fx energitjek til husejere på Læsø samt sparring i forhold til kundeadministration. Til hovedparten af Læsøs beboere sælger Frederikshavn Forsyning desuden strøm, der bliver ført frem igennem Læsøs eget elnet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forsyningerne i Frederikshavn og Læsø forstærker båndet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER