Guld og sølv til Daarbak Motorsport

Guld og sølv til Daarbak Motorsport

13. oktober 2017 - kl. 11:17 - af

Brødrene Kevin (9) og Tobias (15) med efternavnet Daarbak fra Daarbak Motorsport har netop afsluttet motorsports sæsonen 2017 i crosskart med kæmpe succes. På trods af en ny klasse for begge knægte, så blander de sig stadig i toppen, og henter medaljer hjem.

Sæsonen er slut for de to crosskartkørere, og der er blevet tid til at kigge tilbage på en sæson, der bød på indtil flere udfordringer for både Kevin og Tobias. Alligevel formåede de begge atter at gøre sig bemærket i fronten, takket være energi og vilje til at overvinde oprykningen til en højere klasse.

Kevin på ni år har tidligere kørt tre fulde sæsoner i crosskart mini. En klasse med små motorer, max speed på 60 km/t, og hvor det kun er speeder og bremse, der skal håndteres. Til sæsonen 2017 havde far Troels Daarbak og storebror Tobias bygget en ny crosskart til Kevin med 85 ccm standardmotor #93#. Denne motor har 6 gear, og det skulle vise sig at blive en lidt svær opstart for Kevin, der skulle vende sig til at betjene både kobling og gear. Den lille fighter har igennem hele sæsonen bevaret roen og overblikket, og det blev belønnet med store fremskridt løb for løb. Resultatet på første sæson i 85 ccm blev en meget flot sølvmedalje.

7. DM
Storebror Tobias var til sæsonstart klar i 250 ccm klassen #293#. I vinterpausen var der blevet justeret godt på den nye Yamahamotor. Alligevel var der opstartsproblemer, og det gav ekstra udfordringer for den unge kører, der også var oppe mod et hårdt konkurrencefelt. Heldigvis fik Team Daarbak styr på motoren, og så gik jagten på point – og det rigtig godt!

Tobias vandt det Dansk Mesterskab allerede inden sit sidste løb, og kan igen kalde sig DANMARKSMESTER for 7. år i træk gennem flere klasser. En titel, som han er meget ydmyg og super stolt over at have.

Den nye sæson
De mange timer i garagen med forberedelse og rundt om på banerne i ind og udland har igen været det hele værd, konkluderer de hos Daarbak Motorsport. Drengene har udvist stor udholdenhed og vilje, samt taktik og nerver af stål på banerne. – Teamet går nu på en velfortjent vinterpause hvad angår løb i ind- og udland, og så skal der lægges planer og målsætning for næste år. Kevin fortsætter i crosskart 85 ccm. Tobias har andre drømme i motorsport, og vi må se hvor drømmene kan tage ham hen, slutter mor Malene Daarbak fra Daarbak Motorsport.

ÅB

Foto: Hoffmann Foto

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Guld og sølv til Daarbak Motorsport' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER