Hvad er fremtidsplanerne for den kommunale dagpleje?

Hvad er fremtidsplanerne for den kommunale dagpleje?

3. oktober 2017 - kl. 0:26 - af

Økonomiske besparelser i dagpleje betyder, at forældre med børn i den kommunale dagpleje i Østervrå kan blive tilbudt gæstedagpleje udenfor Østervrå Gruppen. Forældrene har skrevet til Børne & Ungeudvalget og forvaltningen om de problemstillinger, de ser i den nye ordning. Tirsdag 10. oktober er der møde på Bødkergården med distriktsleder i dagplejen og formanden for forældrebestyrelsen.

Forældre til børn i den kommunale dagpleje i Østervrå Gruppen føler sig udfordret i forbindelse med at Børne- og Ungeudvalget har besluttet, at forældrene kan blive tilbudt gæstedagpleje i hele distriktet, og ikke som tidligere indenfor Østervrå Gruppen. Det betyder, at de bliver tilbudt pasning i f.eks. Hørby eller Dybvad.

I et brev til Børne- og Ungeudvalget/forvaltningen har forældrene skitseret nogle af de problemstillinger, de ser i forhold til den nye ordning. – Vi er i en positiv dialog med forvaltningen, fortæller de to repræsentanter fra forældregruppen Maria Thomsen og Kristina Jensen, men vi har ikke fået løfter om, at de nye regler bliver ændret.

De to forældrerepræsentanter synes, at der er alt for mange ubesvarede spørgsmål, så derfor har de arrangeret et møde, tirsdag 10. oktober, på Bødkergården. – Vi får besøg af distriktsleder i dagplejen Caroline Skjoldborg og formanden for forældrebestyrelsen Peter Christensen, og så håber vi på at få en bred diskussion om de udfordringer, vi ser i den nye ordning. Vi kunne da også godt tænke os at høre, hvordan fremtiden ser ud i den kommunale dagpleje, slutter Maria og Kristina, som forventer stor opbakning, ikke kun fra de andre forældre i Østervrå Gruppen, men også kommende forældre i Østervrå Gruppen.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvad er fremtidsplanerne for den kommunale dagpleje?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER