Manglende træfsikkerhed kostede Sæby HK sejren

Manglende træfsikkerhed kostede Sæby HK sejren

2. oktober 2017 - kl. 8:48 - af

Det blev desværre ikke til sæsonens første sejr, da Sæby HK var på besøg hos Kristrup BK, som er ligaholdet Randers HK’s 2.hold.

Vendelboerne fik ellers en flot start, kom foran 5-2 og udbyggede føringen i løbet af de første 20 minutter til 10-5. Derefter kom Kristrup bedre med i kampen, men det var dog stadig Sæby, som tilspillede sig de fleste og største chancer, hvilket egentlig fortsatte kampen ud, men træfsikkerheden svandt i takt med kampen skred frem. Sæby kunne gå til pause med føring på 13-9. En føring der efter 5 minutters spil i 2.halvleg var øget til 15-10.

Intet tydede på dette tidspunkt på, at hjemmeholdet skulle få point ud af anstrengelserne. Men en række tekniske fejl og tidlige afslutninger, skabte pludseligt et momentum for Kristrup.

Sæbys forspring skrumpede hurtigt til 16-15, hvor efter kampen blev meget jævnbyrdig med et måls føringer til Sæby og uafgjort frem til 22-22 godt 5 minutter før slutfløjtet. Da rykkede Kristrup forbi for første gang. Sæby forsøgte en mere offensiv forsvarsformation til sidst, men havde ikke marginalerne på sin side.

”Vi mistede noget af strukturen i vores angrebsspil i løbet af 2.halvleg, ligesom vi desværre ikke formåede at score på de mange frie chancer, vi tilspillede os”, fortæller Sæby HK’s træner Morten Arvidsson.

”Vores forsvar mistede sin kompakte og bevægelige stil fra 1. halvleg, hvilket Kristrups velskydende backs forstod at udnytte”, forklarer Arvidsson.

”Vi spillede en klart bedre kamp end i sæsonåbningen, hvor vi via en imponerende slutspurt godt nok kæmpede os til uafgjort 20-20 mod Farsø. Efter at vi var bagud 14-20 blot 10 minutter før slut; men i dag var marginalerne ikke med os til sidst”, slutter Sæby HK træneren.

Næste opgave for Sæby HK’s 2.divisionshold bliver på hjemmebane mod ligareserverne fra Holstebro, HH90, søndag den 8.oktober kl.15.00 i Sæby Fritidscenter.

Kampens resultat: 26-24 (9-13)

Målscorer for Sæby
Josephine Jessen 8, Simona Florea 4, Nataline Olsen 3, Maja Drud Nielsen 3, Lykke Frihauge 3, Mette Kjærsgaard 2, Pernille Bastian 1.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Manglende træfsikkerhed kostede Sæby HK sejren' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger