Købmanden i Hørby blev taget godt imod

Købmanden i Hørby blev taget godt imod

30. september 2017 - kl. 7:10 - af

Da Hørby Købmand fredag kl. 10 åbnede dørene med Frank S. Pedersen bag disken, var der sort af mennesker uden for forretningen.

”Vi har fået en fantastisk åbning, det er gået over al forventning, og begge kasselinjer har været i fuld sving, lige fra vi åbnede, og der er stadig travlt. Folk har været meget glade for, at forretningen nu igen er åben, og har kun haft rosende ord om den nye flotte butik.

Vi har kørt med mange tilbud i dag, og det vil vi også gøre fremadrettet. I dag har vi bl.a. tilbud på øl, vand og franske hotdogs. Vi har indrettet forretningen med en bake off afdeling, hvor man hver dag kan købe varm leverpostej, brød og andre former for bake off, og det har virkelig været en succes.

Forretningens nye åbningstider er der også blevet taget godt imod. Vi har åben 19 timer mere om ugen end tidligere, og det betyder bl.a., at vi har længere åben i weekenderne”, fortæller en glad købmand Frank S. Pedersen.

Åbningstiderne vil fremover være:
Mandag til og med fredag kl. 8.30 til kl. 19.00, og i weekenderne fra kl. 8.00 til kl. 18.

Og husk at bilen også kan blive fyldt op, da tanken ligeledes er genåbnet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Købmanden i Hørby blev taget godt imod' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER