Snart tid at stemme til Ældrerådsvalg

Snart tid at stemme til Ældrerådsvalg

29. september 2017 - kl. 0:01 - af

Snart er det tid at stemme til Ældrerådsvalget.

18 kandidater har meldt sig, og de opfylder alle kravet om at være fyldt 60 år senest den 4. december 2017 og bor i Frederikshavn Kommune. Der er en fin fordeling af kandidater fordelt på antal mænd og kvinder, ligesom der er kandidater fra Skagen, Ålbæk, Sæby og Frederikshavn.

Afstemningen til Ældrerådsvalget foregår fra den 20. november til den 4. december. Valget foregår ved digital afstemning. Borgere, der er fritaget for digital post, vil modtage stemmemateriale med brevpost, herunder en frankeret svarkuvert til returnering af brevstemme.

Der er ca. 20.000 borgere, som er stemmeberettiget til Ældrerådsvalget, hvilket svarer til ca. 1/3 af kommunens samlede antal indbyggere.

Når Ældrerådet mødes næste gang mandag den 2. oktober, vil rådet behandle oplægget.

Tekst af Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Snart tid at stemme til Ældrerådsvalg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER