Spændende foredrag i Sæby jagtforening

Spændende foredrag i Sæby jagtforening

27. september 2017 - kl. 5:44 - af

Foredrag i Kulturhuset Manegen, onsdag den 11. oktober kl. 19, med Per Kaufmann, der er en utrolig levende og dygtig fortæller.

På jagt i USA – med og uden Nak & Æd:
Den populære udsendelse udfordrer ikke blot vores opfattelse af jagt, men også på madlavning, politisk ukorrekthed og kammeratskab. Per Kauffmann, der har guidet Jørgen Skouboe og Nikolaj Kirk på jagter i Wyoming, Nebraska og Alaska, tager os med bag scenen med billeder, video og ord, herunder vises private optagelser om livet i lejren, når kameraet er slukket. Der bliver også tid til at kigge på planlægningen og den omfattende logistik bag en udsendelse. Samtidig uddyber Per Kauffmann nogle af de mest spændende episoder fra over 100 jagtrejser i udlandet, herunder jagt på bjørne i USA. Disse fortællinger fører helt automatisk ind på jagt i Nordamerika og USA som jagtland.

Om Per Kauffmann
Per Kauffmann har skrevet adskillige artikler i JÆGER, Jagt, Vildt & Våben, TROFÆ, Big Game Magazine, Jagt & Jægere, Buejægeren, Michael Sands jagtårbog, Netnatur.dk, SAFARI, MitJagtblad.dk og lavet manuskripter til adskillige jagtfilm. Har tidligere arrangeret jagtrejser til USA for skandinaviske jægere. Udgav i 2008 sin debutbog ”Gråspurv & grizzly” og i 2010 ”Bæver & bison”. I 2012 udkom videoproduktionen ”Bison og brunsthjort”. Deltog i 2014 som arrangør og guide på Nak & Æd i Nebraska og Wyoming samt i 2016 på to udsendelser fra Alaska. Blev bogaktuel igen i sommeren 2017 med bogen “Natur- og vildtpleje i skoven”, udgivet i samarbejde med Skovdyrkerforeningen. Redaktør på medlemsmagasinet for Nordisk Safari Klub, der med sine ca. 3.000 medlemmer, favner nogle af de meste rejselystne jægere fra hele Skandinavien.

Prisen for denne aften er 75 kr. – Nem tilmeld og ved indgang.

https://saebyjagtforening.nemtilmeld.dk/

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende foredrag i Sæby jagtforening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER