Sølv til SIK 80 i DM i Kastemangekamp

Sølv til SIK 80 i DM i Kastemangekamp

26. september 2017 - kl. 14:50 - af

De to jernladies Anne Farum og Nikoline Stellan Jensen fra Sæby var i denne weekend oppe mod de bedste kastere i Danmark. Kastemangekampen foregik i Odense og bestod af kastene: Hammer-, diskos- og spydkast for Nikolines vedkommende, samt ligeledes vægtkast i Annes gruppe.

Anne Farum sikrede sig sølvmedaljen med 2.891 point. Anne satte i konkurrencen ny PR i hammerkast med 38,70m. Annes øvrige resultater var: Kuglestød 10,24m, diskos 27,69m, vægt 13,37m og spyd 33,54m. Nikoline fik sig en fjerdeplads med 2.226 point, 87 point op til bronzemedaljen. Nikoline kastede sig til to nye PR i hammerkast med 41,75m og diskos med 37,49m. Kuglestød med 9,28m og spydkast med 25,36m.

Atletikken starter nu indendørs i Sæby Fritidscenter. Se www.sik80.com.

En kommentar til “Sølv til SIK 80 i DM i Kastemangekamp” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Sølv til SIK 80 i DM i Kastemangekamp”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sølv til SIK 80 i DM i Kastemangekamp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER