Badmintonspilleren Nikolaj Blunck sejrede igen

Badmintonspilleren Nikolaj Blunck sejrede igen

26. september 2017 - kl. 0:38 - af

I weekenden 23 – 24. sep. havde landets mesterrække badmintonspillere sat hinanden stævne på Rønde Efterskole på Djursland.

I byens tre haller hvislede det med fjerbolde frem og tilbage over nettene hele lørdagen, og der blev spillet mange rigtig flotte kampe. Der var glædesudbrud efter flotte sejre, men også stille hjørner efter bitre nederlag.

Sæbynitten Nikolaj Blunck kom rigtig flot gennem lørdagens indledende kampe i herredouble sammen med Nicolai Burmann Andersen fra Herning Badmintonklub. Det blev udelukkende til sejre.

Efter en hel dag med badminton, er det nødvendigt at restituere godt og grundigt, så lørdag aften skulle bruges til afslapning, spisning af rigeligt og rigtigt mad, samt indtagelse af masser af væske. Makkerparret vidste nemlig, at spillere fra storklubben Odense ventede på dem dagen efter.

Restitutionen viste sig at virke, da semifinalen mod Odense blev vundet med sætcifrene 21-18 og 21-17.

Så var der en times pause, hvor der igen skulle spises og indtages væske og kulhydrater. Finalen var mod et andet par fra Odense, og det blev igen til sejr i to sæt. Denne gang med cifrene 22-20 og 21-10. Der var efterfølgende stor glæde hos de to svedige og stærke spillere, ligesom de modtog mange klæbrige skulderklap fra mange supportere.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Badmintonspilleren Nikolaj Blunck sejrede igen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER