HeartBeat spiller stompkoncert for familier

HeartBeat spiller stompkoncert for familier

23. september 2017 - kl. 0:04 - af

Kan man lave en bas ud af nogle rør og en fluesmækker? Kan man spille på chips? Og hvad er en flaskofon? Kom til et brag af en koncert for hele familien, når Heartbeat spiller på alt andet end gængse instrumenter – ja, hvad som helst fra dunke til dåser.

Lørdag den 30. september kl. 11.00 spiller stompgruppen HeartBeat avancerede rytmer og fylder scenen med sang og stomp, og de inviterer publikum til at deltage med sang, klap og små rytmelege. Mød dem på Sæbygårdskolen i Sæby.
Et HeartBeat show er en eksplosion af stomp-rytmer, sang og skuespil. Koncerten åbner for stomp-universets mange muligheder: chips bliver spist i takt, dunke bliver brugt som slagtøj, melodier skabes på flasker og rør, fraser fra pophits blandes og bliver til replikker og traditionelle trommestilarter som taiko- og burundi-drumming bliver fremført på tønder og skraldespande.

HeartBeat
Stomp- og performancegruppen HeartBeat åbner dørene til deres magiske univers og flytter grænserne for, hvad der skal til for at lave musik. HeartBeat er 4 unge, sprælske musikere sprængfyldt med spilleglæde. Thomas, Søren, Morten og Nils tryllebinder publikum, der undervejs inviteres til at deltage med sang, klap og rytmelege. Du kan læse mere om HeartBeat her: http://www.heartbeatgroup.dk/index.php.

Stomp
Stomp er en fællesbetegnelse for musik på alt andet end gængse instrumenter og det bliver spillet på hvad som helst. Lige fra kæmpemæssige tønder til små campingkopper, fra plastikdunke til egen krop. Magien opstår, når skrald og ting fra hverdagen får en ny funktion, som når en vandkande pludselig bliver brugt som trompet eller når ens krop forvandles til trommesæt.

– Stomp er musik, hvor alle kan være med uanset musikalsk niveau, udtaler børnekulturkonsulent Kirsten Jensen og fortsætter: Man skal bare have lyst til at lege med, og vi håber, at mange familier har lyst til at hygge en lørdag formiddag i musikkens tegn.

Billetter
Forestillingen henvender sig til familier med børn op til ca. 11 år, og du kan købe billetter dertil allerede nu. Køb dem online på bibl.frederikshavn.dk eller på dit lokale bibliotek i den betjente åbningstid, men vent ikke for længe – salget allerede er godt i gang. Pris: kr. 20,- pr. person.

Forestillingen er arrangeret på initiativ af Børnekulturelt Netværk.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'HeartBeat spiller stompkoncert for familier' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER