Ældre Sagen i Sæby hjælper med IT

bdr

Ældre Sagen i Sæby hjælper med IT

23. september 2017 - kl. 0:54 - af

Hver tirsdag fra kl. 10-11.30 holder Ældresagen og Røde Kors åbent i et lokale på Krystaltorvet (1.sal), hvor et hold frivillige hjælpere står klar til at hjælpe med brugen af PC, tablet eller smartphone.

Ikke alle hjælpere er lige gode til alt, men tilsammen løses de fleste IT-problemer. Hjælpen sker på dine præmisser og i det tempo, der passer til den besøgende. De fleste kommer med deres eget udstyr, men Ældresagen råder dog også over moderne udstyr både PC’ere og tablets, der kan benyttes i åbningstiden for besøgende uden eget udstyr.

Der er også tid til en kaffepause ind i mellem, og alle er velkomne mod betaling af 10 kr. pr. gang. Der kræves ingen tilmelding. Alle hjælpere har 100 % tavshedspligt, så dine oplysninger behandles yderst fortroligt.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældre Sagen i Sæby hjælper med IT' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger