Sæby Golfklub genåbner banen på lørdag

Sæby Golfklub genåbner banen på lørdag

21. september 2017 - kl. 13:38 - af

Efter 16 dage uden mulighed for at spille 18-hullers banen hos Sæby Golfklub er der torsdag kl. 12.35 udsendt orientering om, at banen genåbnes lørdag den 23. september fra kl. 8.00.

Chefgreenkeeper Jens Bjerregaard udtaler i forbindelse med orienteringen: ”Der vil være områder på banen, der ikke er klippet som normalt, da dette er umuligt pga. de meget fugtige jordbundsforhold. Græsset vil nogle af disse steder være unormalt langt, da det ikke har været klippet siden torsdag den 6. september 2017”, og han tilføjer med et smil på læben til de forventningsfulde medlemmer: ”Der er stor risiko for at få våde tæer på enkelte steder”.

Efter weekenden vurderes på ny, om der sker ændringer i forhold til vejr og baneforhold.

Både golfklubben med tilhørende café og forretning er hårdt ramt efter 2 uger uden besøg, og de ser frem til nu igen at kunne trække fulde huse, i hvad der traditionelt er en god måned for besøgstallene.

Sæby Golfklub har 611 lokale medlemmer med spilleret til den store 18-hullers bane, og disse har i den forgange periode måtte nøjes med en reduceret 12-hullers bane. Herudover har flere end 200 gæstespillere måtte ombookes til andre golfbaner, – en mistet indtægt på knap 35.000 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Golfklub genåbner banen på lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER