Kirkens dagligstue – i Mariehuset på fredag

Kirkens dagligstue – i Mariehuset på fredag

21. september 2017 - kl. 13:25 - af

På fredag d. 29. begynder en ny sæson af kirkens dagligstue.

Kirkens Dagligstue er et mødested, hvor fællesskab og mulighed for at snakke sammen prioriteres. Derfor må man gerne komme i god tid. Hver gang er der også et emne på. Det foregår i Mariehuset Strandgade 13 en gang om måneden på fredage fra kl. 14.30 – 16.30.
 
Første gang er så fredag d. 29. september kl. 14.30. Her får vi besøg af vores nye organist Henrik Strøm, der vil fortælle om Martin Luthers nye opdagelse, udtrykt i salmen, ”Nu fryde sig hver kristen mand.” Denne opdagelse førte jo til reformationen, som vi fejrer 500 året for i år. Og vi skal naturligvis også synge sammen.
 
 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kirkens dagligstue – i Mariehuset på fredag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER