SKIOLD koncernen i Sæby i gang med at finde ny ejer

SKIOLD koncernen i Sæby i gang med at finde ny ejer

20. september 2017 - kl. 14:34 - af

Familien Hougaard, har ejet koncernen i 90 år, og er 3. generation. Nu oplyser Henrik Hougaard, der er bestyrelsesformand, at man er i gang med at finde nye ejer.

Skiold har været ejet af Hougaard-familien siden 1927. Henrik Hougaard var administrerende direktør fra 1986 til 2006, hvor Samuel Waldorph, der tillige er medejer sammen med øvrige nøglemedarbejdere, overtog den daglige ledelse.

”Efter 90 års og 3 generationers ejerskab er det min og mine 3 børns vurdering, at det vil kunne give SKIOLD endnu mere fremdrift at få en ny ejer, der kan anlægge et andet perspektiv og tilføre nye ideer og kompetencer. Det ligger ikke i kortene at gennemføre et ledelsesmæssigt generationsskifte inden for familien”, siger Henrik Hougaard.

Familien oplyser, at koncernen under en ny ejer vil kunne få endnu mere fremdrift i Europa, CIS landene, Asien og Australien.

Skiold er en betydende, global udbyder af udstyr og projekter til foderfremstilling, kornrensning og såsæd og komplette teknologipakker til svinestalde. De har datterselskaber i 10 lande i Europa, CIS landene, Asien og Australien. Omsætningen udgjorde 602 mio. kr. i 2016 mod 508 mio. kr. året før, og et nettoresultat i 2016 på 34.6 mio. kr. mod 20.9 mio. kr. i 2015.

”Faktisk skete det ledelsesmæssige generationsskifte for 11 år siden, da jeg udtrådte af direktionen. Man må sige, at lederteamet i Skiold har gjort det flot, mens familiens rolle har været mere tilbagetrukket”, udtaler Henrik Hougaard og tilføjer: ”Jeg og mine børn kunne godt fortsætte som ejere en rum tid endnu, og fremtidsudsigterne har næppe på noget tidspunkt været bedre, end de er nu, men det er min overbevisning, at virksomhedens potentiale i fremtiden udnyttes bedst under et nyt ejerskab, som har et andet grundlag for at investere i og realisere en ambitiøs vækststrategi og dermed bringe Skiold op i en endnu højere liga”.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SKIOLD koncernen i Sæby i gang med at finde ny ejer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER