Jobannonce: Sæby Apotek søger medarbejder

Jobannonce: Sæby Apotek søger medarbejder

20. september 2017 - kl. 11:17 - af

En af vore dygtige farmakonomer har valgt at søge nye udfordringer, og vi har derfor en stilling ledig pr 1. november eller efter aftale.

Vi søger en farmakonom, der har lyst til at være med til gøre en forskel for vore kunder, er interesseret i god og brugbar information og tager udfordringen op med omsorgssalg.

Stillingen er p.t. fuldtid, med arbejdssted på såvel Sæby Apotek som Østervrå Apotek (filial). Arbejdsområder: skranke ekspedition, ansvarlig for Facebook opdateringer, logistik (stedfortræder), receptur ekspedition og ansvarlig i forhold til håndkøbsudsalg og medicinudleveringssteder.

Sæby Apotek er et apotek lidt under middelstørrelse, med en filial, 4 håndkøbsudsalg og 4 medicinudleveringssteder. Der er 2 farmaceuter, 11 farmakonomer, 2 elever og 4 servicemedarbejdere. Vi har en ROWA robot i Sæby, og betjener os af PharmaNet.

Ansøgning hurtigst muligt og senest 27. september til 069ps@apoteket.dk bilagt CV og bevis for farmakonomeksamen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jobannonce: Sæby Apotek søger medarbejder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER