Klostergydens Fisk efterlyser Anna Marie Christensen

Klostergydens Fisk efterlyser Anna Marie Christensen

19. september 2017 - kl. 8:14 - af

Anna Marie er 11 år og fra Sæby. Hendes flaskepost er fundet i den svenske skærgård.

”Vi har prøvet flere forskellige kombinationer af telefonnummeret, som er lidt utydeligt efter over 3 måneder til søs. Din flaskepost er fundet, og vi vil gerne invitere dig på frisk fisk hos os i Klostergyden. I dag tikkede endnu en flaske ind, og vi er i gang med at ringe til endnu et barn, der skal ned og spise hos os.

Alle flaskerne er fundet i den svenske skærgård i og omkring Göteborg, og hver eneste gang er det en kæmpe fornøjelse at ringe til barnet og fortælle, at flaskeposten er fundet. Børnene bliver så glade og nogle gange lidt forbløffet. Der er faktisk dukket en del op i hvert fald 15-20 stk. ud af de 90, der blev kastet i vandet på HAVNENS DAG den 10. juni.

Sjovt at der stadig dukker nogle op, her over 3 måneder efter, og den første allerede “gik i land” efter kun 5 dage. Det aller bedste er næsten, de fuldstændig fantastiske historier vi får på mail og i indbakke om, hvor stor en oplevelse det er for de børn, der har fundet en flaskepost. Det havde vi slet ikke tænkt på, at det selvfølgelig vækker stor glæde at spotte en flaskepost i vandet og få lov at læse, at det er fra et andet landet, sendt af et andet barn, det er de hyggeligste fortællinger om, hvor meget det betyder at finde dem, så dobbelt op på hygge og glæde”, fortæller Helene Aaen fra Klostergydens Fisk.

Så er du Anna Marie Christensen, så er det bare med at få ringet, eller henvende dig i forretningen på havnen, så også du kan nyde godt af, at din flaskepost er blevet fundet.

21558952_1511743655530360_6363311277809768206_n 21742956_1511743648863694_2868881359961494975_n

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Klostergydens Fisk efterlyser Anna Marie Christensen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger