Julefrokost hos Sæby Fritidscenter & Hostel

Julefrokost hos Sæby Fritidscenter & Hostel

19. september 2017 - kl. 17:16 - af

Lørdag den 25. november er det måske værd at bestille bord hos Sæby Fritidscenter & Hostel, for her er der noget at opleve.

Det er Sæby Fritidscenter, der i samarbejde med Sæby Skjold IF venner, afholder et brag af en julefrokost med en lækker julebuffet og masser af godt musik, leveret af Dj James og live musik fra bandet Nostalgi.

Det var en ide, der opstod, da centerleder Lars Nielsen og formand for Skjold IF’s venner Carlo Pedersen en dag mødtes over en kop kaffe og blev enige om, at det da ikke kunne passe, at en by som Sæby ikke kunne stable et sådan arrangement på benene. En julefrokost med plads til både virksomheder og private, og hvor alle i fællesskab kunne være med til at skabe en god og hyggelig julestemning.

Festen har plads til ca. 600 mennesker, og allerede nu har mange tilmeldt sig, så det er med at få bestilt mens der endnu er plads.

Dørene åbnes kl. 18 og kl. 18.30 starter festen, som bliver afrundet med den sidste sang kl. 01.00.

Billetter kan købes hos Sæby Fritidscenter på tlf. 9846 3650.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julefrokost hos Sæby Fritidscenter & Hostel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER