40 års jubilæum hos Sæby basket…

40 års jubilæum hos Sæby basket…

19. september 2017 - kl. 17:02 - af

Sæby Basketball Club kan fejre 40 års jubilæum i weekenden. Klubben blev stiftet i 1977, og en af medstifterne Henrik Hansen sidder stadig i bestyrelsen i klubben som næstformand. Klubben har gennem årene haft en stabil medlemsskare, og en overgang i 80er´ne var medlemstallet helt oppe og runde de 150 medlemmer. I dag har klubben en medlemsskare på små 90-100 medlemmer.

Jubilæet bliver afviklet lørdag den 23. september.

Der vil være reception fra kl 11.00-13.00 i klubbens lokaler i Sæby Fritidscenter, hvor klubben er vært ved et lille traktement. Medlemmer, klubber, sponsorer og andre interessenter er indbudt på dagen.

Senere fra kl 14.00-17.00 vil der blive afholdt spillerkonkurrencer og turneringer i hallen.

14.00- 15.00   Ungdomsturneringskampe

15.00-15.30     Servering af kagemand, kaffe og vand i klublokalerne

15.30-16.15     Dame jubilæumskamp     Hold (70-80-90) – Hold 2017

16.15-17.00     Herre jubilæumskamp   Hold (70-80-90) – Hold 2017

Senere på aftenen kl 18.30 afholdes der jubilæumsfest for medlemmer og tidligere medlemmer. Jubilæumsfestudvalget oplyser, at der er stor tilslutning til dette arrangement. Rigtig mange tidligere spillere har meldt deres ankomst til festen, så det tegner til en rigtig festlig afslutning på jubilæumsdagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '40 års jubilæum hos Sæby basket...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER