Redningsstationen på natarbejde ved Stensnæs

Redningsstationen på natarbejde ved Stensnæs

18. september 2017 - kl. 12:18 - af

Kort før midnat blev Sæby Redningsstation kaldt ud til to strandfiskere, der var gået ud i vaderes ved Stensnæs for at bjærge garn. I mørket havde de mistet orienteringen, og kunne ikke finde i land. Når de gik mod kysten, blev de fanget i dybere vand, hvor de snart pludseligt kunne stå i vand til halsen.

Sæby Redningsstation afgik med FRB11 fra havnen, og redningsbilen kørte til stranden, hvor de hurtigt fandt fiskerne, der signalerede med lygter.

Redningsbåden sejlede så tæt på fiskerne, som den kunne, og en redningsmand gik i vandet og fik begge fiskerne samt deres grej med ud til redningsbåden. Herfra blev de sejlet lidt op af kysten, hvor det var muligt at sejle længere ind. Her blev de begge sat i land ved parkeringspladsen, hvor deres bil holdt, og hvor også politiet var mødt op.

Fiskerne var kolde og rystede oven på oplevelsen, men ellers ok.

Herefter kunne FRB11 returnere til Sæby og afslutte nattens aktion.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Redningsstationen på natarbejde ved Stensnæs' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER