Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

16. september 2017 - kl. 6:57 - af

Unik beliggenhed i Sæbys charmerende gamle bydel.

Hermed udbydes dette hyggelige bjælkehus, meget attraktivt beliggende i Sæbys charmerende gamle bydel. Her er du nær historiske bygninger, hyggelige specialforretninger og du har kun ca. 100 meter til Sæbys hyggelige havnemiljø som byder på flere gode spisesteder, ishuse, en dejlig badestrand og mulighed kajakroning. Her er der også stemningsfulde arrangementer i sommerhalvåret.

Bjælkehuset rummer hyggelige entré, køkken med god spiseplads, stue, lyst badeværelse samt 2 værelser. Til huset er der en lille hyggelig og ugeneret have som er let at holde, her er der gode hyggekroge og udsigt til Sæbys smukke og karakteristiske kirke. – Herudover er der i haven et lille redskabsskur.

Velkommen til en helt unik beliggenhed – her er der optimale muligheder for at nyde tilværelsen.

Her har du også muligheden for at bygge nyt og skabe din helt egen oase.

Ugens bolig – se mere her

Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93004484
Type: Villa
Boligareal: 86 m2
Grundareal: 400 m2
Rum: 3
Værelser: 2
Antal plan: 1
Byggeår: 1962
Energimærke: E
Pris: 1.450.000 Kr.
Ejerudgifter: 1.286 Kr

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER