Sæsonstart i Sæby Basket<br>…

Sæsonstart i Sæby Basket

14. september 2017 - kl. 10:32 - af

Sæby basketball er klar til at starte den nye kampsæson. Klubbens spillere har været i gang med træningen siden begyndelsen af august på både seniorsiden og i ungdomsrækkerne.

De første turneringskampe ligger allerede om små 2 uger, den sidste weekend i september.

På seniorsiden måtte Sæbys damer i 1. division konstatere, at nedrykning blev en realitet efter en lang årrække i divisionen. Holdet spiller i denne sæson i Serie 1. og trænes stadig af Henrik Hansen.

Herrerne derimod klarede sig fint og er rykket op i 3. division denne sæson. Der er kommet mange nye spillere til holdet fra både Frederikshavn og Aalborg, så det er et forstærket hold, der tørner ud i divisionen. Holdet trænes af Niels Thode og flere træningskampe mod andre divisionshold i regionen er pt. gennemført.

På ungdomssiden er der fint gang i U-14 og U-16 rækkerne hos drenge og piger, men det kniber stadig med spillere i U-12 rækken. Ungdomsholdene træner hver mandag og onsdag i Sæby Fritidscenter.

Sæby Basketball har i år 40 års Jubilæum, som vil blive fejret her i efteråret.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæsonstart i Sæby Basket
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER