Tirsdag var æbleplukkedag i Nellemanns Have

Tirsdag var æbleplukkedag i Nellemanns Have

13. september 2017 - kl. 8:32 - af

”Vi har fået et fantastisk samarbejde med Hotel Viking!

Tidligere på året aftalte vi, at hotellet fremover ville bruge Nellemanns Have i forbindelse med bryllupper. Her kan bryllupsbillederne få en ekstra dimension blandt forårets blomstrende æbletræer eller efterårets farveorgie af æbler i alle afskygninger. Samtidig forærer Hotel Viking de nygifte par et æbletræ, som står plantet i haven. Det giver brudeparrene en uforglemmelig oplevelse, samtidig med at vores have får en positiv omtale og lidt penge i kassen.

Samarbejdet er nu udvidet til også at omfatte en produktion af madvarer fra havens æbler. Produkterne vil blandt andet omfatte sirup, gelé, marmelade og æblesnaps. Hotel Viking vil servere disse til deres gæster, og Havens Venner vil få et antal glas til videresalg til nogle af Sæbys forretninger og til vore egne arrangementer.

Tirsdag stod den på æbleplukning.

Klaus Køkkenchef fra hotellet havde lovet frokost til de havevenner, som ville hjælpe med at plukke. Syv var mødt op, og sammen med Klaus havde vi et par hyggelige timer, hvor årets æblehøst blev bjærget.

Nu venter vi spændte på at smage produkterne”, fortæller Nellemanns Haves Venner.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tirsdag var æbleplukkedag i Nellemanns Have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER