Christina Lykke (SF): <br>Frihold børnene denne gang..

Christina Lykke (SF):
Frihold børnene denne gang..

13. september 2017 - kl. 16:10 - af

I den hårde opgave med at genoprette kommunens økonomi har ingen steder været forskånet..

Denne opgave har specielt gjort ondt på Børne – og ungdomsudvalgets område, som består af børnehaver, dagplejer, vuggestuer, skoler, klubber og SFO’er. Området dækker også familieafdelingen, SSP og ungdomsområdet.

Udvalget har af gode grunde i denne byrådsperiode haft svært ved atoverholde budgetterne. Man sparer ikke uden kamp på børn, unge og udfordrede familier!

Budgetprocessen for udformning af budget 2018 er i gang, og onsdagforestår 1. behandlingen.

Jeg er spændt på, om der i budgetforhandlingerne vil være øretæver i luften til udvalget, der på tværs af partierne denne gang har sagt STOP! Vi kan ikke lave flere besparelser på ovenstående områder. I SF er vi glade for, at borgmesteren udtrykker forståelse for udfordringerne i B og U., og vi håber, at resten af byrådet bakker op om et ansvarsfuldt udvalg, der siger STOP!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Christina Lykke (SF):
Frihold børnene denne gang..'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER