Sjov Fredag i Sæby snart på banen igen

Sjov Fredag i Sæby snart på banen igen

10. september 2017 - kl. 10:33 - af

Alle datoer er klar til den nye Sjov Fredag sæson, og flere forældre og klasseforældreråd har allerede spurgt på datoerne. Det skyldes, at der arrangeres fødselsdage eller klassearrangementer den samme dag, som der er Sjov Fredag i Sæby Fritidscenter, blot inden kl. 18.30, så de ”unge mennesker” bag efter arrangementerne kan fortsætte festen til Sjov Fredag.

De nye datoer er i 2017: den 6. oktober og, 10.november, og i 2018 er datoerne: 12. januar og 2. marts.

Sjov Fredagsudvalget i SIK 80 glæder sig til en spændende ny sæson.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sjov Fredag i Sæby snart på banen igen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER