Sæbys herrer elite rykker efter flot slutspil op i 2. division

Sæbys herrer elite rykker efter flot slutspil op i 2. division

2. september 2017 - kl. 19:23 - af

Det endte ualmindeligt spændende, da Sæby Golfklubs 1. hold i Danmarksturneringen lørdag mødte Dronninglund Golfklub på neutral bane i Århus Ådalen i kamp om oprykningsspillet i Golfsportens 3. division.

Gennem sæsonen har golfklubberne i 6 kampe kæmpet indbyrdes, og hvem der så rykker op og ned afgøres til allersidst i oprykningsspil, som altså blev afholdt lørdag den 2. september.

De 4 individuelle kampe endte meget jævnbyrdigt med en stilling på 6-4 til Sæby, inden den sidste kamp skulle afgøres, en holdkamp om 4 point. Da den sidste bold trillede ned langs hul 18, kunne det gå hvilken vej det skulle, men Martin Michno og Jakob B. Thiessen bevarede det kølige overblik og de imponerende evner, og det endte med en flot sejr til sæbynitterne på 10-4.

Nu venter en sæson 2018 i herrernes 2. division, og søndag den 3. september vil de i Sæby Golfklubs klubhus hylde de dygtige elitespillere i forbindelse med, der afholdes Spar Nord Turnering med 95 tilmeldte spillere og repræsentanter fra platinsponsor Spar Nord Sæby.

I Sæby Golfklub har de i alt 4 elitehold. 1 veteranhold i 1. division, 2 hold (hhv. dame og herre) i kvalifikationsrækkerne samt nu 1 hold i herrernes 2. division.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys herrer elite rykker efter flot slutspil op i 2. division' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER