Skøjteforeningen klar til den nye sæson

Skøjteforeningen klar til den nye sæson

28. august 2017 - kl. 9:10 - af

Skøjte- og Sportsforening Nord har ikke holdt ferie selv om skøjtning er en vintersport.

Hele sommeren har der været forskellige aktiviteter, og mange har set, når der er blevet skøjtet på rulleskøjter på pladser rundt om i Sæby, og det gjorde de faktisk helt frem til skoleafslutningen. Da sommerferien gik i gang, var der flere medlemmer, der tog på sommer-skøjteskole.

Det var muligt at træne i Frederikshavn i en uge af ferien, derudover har nogle af klubbens medlemmer været i Sverige for at træne. Hvilket har betydet, at nogle har haft op til fem ugers sommertræning.

Sommertræningen har betydet at flere af løberne er godt forberedte, når der starter en ny sæson med konkurrence, opvisninger mm.

Den kommende sæson byder ikke kun på masser af istid, da de som forening også laver mange andre ting. De skal ud og prøve at klatre, lave glaskunst mm.

I weekenden tager en af trænerene med en af de udvalgte løbere til en international træningssamling. Det foregår i Sverige. Løberen skal træne samtidig med at trænere får en videreuddannelse indenfor skøjtning.

Det betyder, at når Foreningen går i gang i uge 36 med den nye sæson, er alle klar til at tage imod både nye og gamle medlemmer.

Man kan melde sig på hold på deres hjemmeside: sosnord.dk. Der er hold for hele familien så det er bare om at komme afsted og få is under fødderne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skøjteforeningen klar til den nye sæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER