Kommunalvalg 2017: Konservative har sat sit hold

Kommunalvalg 2017: Konservative har sat sit hold

28. august 2017 - kl. 12:42 - af

Holdet bag det nuværende medlem for Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn Byråd, Peter E. Nielsen, har netop været samlet og er nu parat til det kommende kommunalvalg i november.
Kandidaterne mødtes på Grenen i Skagen, hvor de drøftede politik.

Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn Kommune går til det kommende byrådsvalg til valg med sloganet ”se muligheder” og vil arbejde for at gøre mulighederne til virkelighed – her illustreret med Badehotellet på Grenen.

På billedet ses de konservative byrådskandidater er fra venstre Mads Jensen, nuværende byrådsmedlem Peter E. Nielsen, Jens Martin Fjordbak, Thomas S. Jensen, Steen Jørgensen, Anette Schou og Niels Nordmann.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunalvalg 2017: Konservative har sat sit hold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER