Kandidater til forbrugervalg 2017 søges

Kandidater til forbrugervalg 2017 søges

26. august 2017 - kl. 0:16 - af

Kan du tænke dig at have indflydelse på, hvordan vand- og spildevandsforsyningen i Frederikshavn Kommune skal se ud i de næste 4 år? Så grib chancen og bliv kandidat til forbrugervalg 2017. Vi søger to fælles forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer og fire suppleanter for bestyrelserne i Frederikshavn Vand A/S og Frederikshavn Spildevand A/S.

Det er ikke et krav for at stille op, at du er forbruger hos et af selskaberne. Du skal dog være myndig og have 10 stillere, der er forbrugere hos et af selskaberne. Vær opmærksom på, at du som bestyrelsesmedlem har pligt til at varetage selskabernes interesser.

Frist for anmeldelse af kandidatur er senest den 15. september kl. 15.00.

Valget foregår som elektronisk afstemning. Læs mere om valget på forsyningen.dk, hvor du også kan registrere dig som kandidat.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kandidater til forbrugervalg 2017 søges' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER