Ny indehaver af Thiele Briller i Sæby

Ny indehaver af Thiele Briller i Sæby

3. august 2017 - kl. 9:19 - af

”Godmorgen”, siger Pernille Asp: ”Så starter min nye hverdag som selvstændig, noget der har været undervejs i mange år. Thiele Briller i Sæby er nu min, og jeg glæder mig til at komme i gang”.

Den 1. august overtog Pernille forretningen efter sin onkel og tante – Torben og Hanne – som nu går på pension. Pernille har været i firmaet i næsten 17 år, henholdsvis i Sæby og Frederikshavn, men nu gælder det forretningen i Sæby, som hun vil drive videre samme med Lone, som har været ansat i 5 ½ år og nyansatte Maria, som alligevel ikke er helt ny, da hun tidligere har været ansat hos Torben i Thiele Briller i Frederikshavn.

Pernille, som er opvokset i Sæby, er udlært hos sin onkel i forretningen i Frederikshavn. Hun er bosat i Sæby, gift med elektriker Michael, som er fra Skagen, og sammen har de to børn, på henholdsvis 5 og 7 år.

Nu glæder Pernille sig til, som ejer, at byde velkommen i Thiele Briller, som i øvrigt er kongelig hofleverandør, men som hun selv siger, kender hun jo alle tidligere kunder ganske godt, men hun vil da også gerne byde velkommen til nye kunder.
 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny indehaver af Thiele Briller i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER